Broodjeszaak De Smulhal in Alken doet je smullen van belegde broodjes en warme snacks

Heerlijk belegde broodjes en andere snacks? Dat is de specialiteit van De Smulhal in Alken. Dagelijks voorzien eigenares Cindy en haar team hongerige zielen van huisgemaakte specialiteiten.

Team De Smulhal 

Cindy – die het altijd voelde kriebelen om een eigen zaak te starten – opende De Smulhal in de zomer van 2018. In de broodjeszaak in Alken verwent ze je samen met haar dochter Jana en een team van enthousiaste studenten met verse belegde broodjes en warme snacks. Die kan je afhalen of ter plaatse nuttigen. De zaak beschikt over ruime parkeermogelijkheden en in de zomer kan er ook op het gezellige terras geluncht worden.

Belegde broodjes

Of je een koud of warm broodje bestelt, alle belegde broodjes zijn vers gebakken en worden met verse charcuterie en groenten belegd. Elke week zet De Smulhal een broodje van de week in de kijker. Welk broodje deze week in de spotlight staat? Dat ontdek je op de facebookpagina! Bestel je graag een assortiment luxebroodjes, een verrassingsbrood voor een speciale gelegenheid of een bedrijfsevenement, of een ontbijtmand? Vraag ernaar!

Warme snacks

Ook wie trek heeft in wraps, panini’s, croques of bicky burgers zit bij de broodjeszaak aan het juiste adres. Alle warme snacks worden met veel liefde in huis gemaakt. Wie een bestelling wil plaatsen, voor belegde broodjes of warme snacks, wordt verzocht dat steeds tijdig op voorhand te doen. Bestellingen kunnen afgehaald worden of geleverd worden vanaf een totaalbedrag van € 15 en binnen een straal van 10km rond Alken.

Contact

Plaats je graag een bestelling of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met De Smulhal.

Contactgegevens

De Smulhal
Steenweg 161 C
3570 - Alken

Tel.: 011 74 41 17
E-mail: desmulhal@gmail.com

BTW BE 0692.823.686

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00-14:00
Woensdag 11:00-17:00
Donderdag 11:00-17:00
Vrijdag 11:00-17:00
Zaterdag 11:00-15:00
Zondag Gesloten

BROODJESZAAK | BELEGDE BROODJES | WARME SNACKS | WRAPS | ONTBIJTMAND